Емил Конрад направи историческо първо интервю с Мотикаря

Pinterest LinkedIn +

В интернет един от най-големите страхове е да не попаднеш в страницата на небезизвестния "палач" Мотикаря. Там, където са осмени доста хора. Популярният български влогър Емил Конрад издири човека, който стои зад този образ, и го покани в новото си видео за кръстосан разпит. Самоличността на админа остана неразкрита, но за сметка на това феновете не пропуснаха да отбележат своите предположения в коментарите. Сред заподозрените е друг известен влогър – Кристиян Танев. В разговора Мотикаря призна, че навремето и той самият е имал профил в Impuls – интернет общност, в която хората търсят запознанства и внимание. Не пропусна и да покаже способността си да имитира гласа на куклата Елмо, което е последното нещо, което бихме очаквали от него.

В интернет един от най-големите страхове е да не попаднеш в страницата на небезизвестния "палач" Мотикаря. Там, където са осмени доста хора.

Популярният български влогър Емил Конрад издири човека, който стои зад този образ, и го покани в новото си видео за кръстосан разпит.

Самоличността на админа остана неразкрита, но за сметка на това феновете не пропуснаха да отбележат своите предположения в коментарите. Сред заподозрените е друг известен влогър – Кристиян Танев. 

В разговора Мотикаря призна, че навремето и той самият е имал профил в Impuls – интернет общност, в която хората търсят запознанства и внимание. Не пропусна и да покаже способността си да имитира гласа на куклата Елмо, което е последното нещо, което бихме очаквали от него. 


Сподели.