Елфи Турс: Туризмът се променя динамично през последните години

Pinterest LinkedIn +

Туристическите услуги се променят с изключително бързи темпове под влиянието на нови тенденции и нагласи сред клиентите, на нови технологии, както и на нови възможности за по-достъпно пътуване. Тези промени влияят все по-осезаемо на изживяването на туристите и респективно – на работата на агенциите в един бранш, който търпи бурно развитие през последните няколко години.

"Дигиталните платформи направиха пътуването много по-достъпно, но едновременно с това увеличиха още повече разнообразието и информационния шум, който се конкурира за вниманието на клиентите. Днес сред хилядите възможности повече от всякога се налага нуждата от доверен партньор, който е добре запознат със съответната туристическа дестинация и знае как не само да ви спести потенциалните проблеми, свързани с нейното посещение, а и да ви помогне да получите най-доброто от пребиваването си там и да изживеете едно страхотно пътуване"  споделя Ваня Овчарова – Управител на туристическата агенция Елфи Турс.

Клиентите вече не искат просто някой да ги заведе в определена държава и да ги разведе по програма из местните забележителности. Те търсят лично отношение и отговори на своите специфични желания и интереси. Търсят възможност да кривнат по страничните улички, да се запознаят с истинския бит и култура на местните жители, отвъд витрините на магазините със сувенири. В тези условия туристическите агенции също са изправени пред нуждата от промяна, за да се настроят към новите изисквания на туристите.

За Елфи Турс тези динамични промени са добре дошли. Още със създаването си през 1998 г. агенцията си е поставила за цел да наложи в своята работа принципи като лично отношение, тясна комуникация и персонален подход, отразяващ специфичните изисквания на всеки конкретен клиент. Дългогодишната дейност на агенцията ù е позволила да развие до съвършенство този метод на работа, предоставяйки една наистина персонална туристическа услуга.

Екипът на Елфи Турс винаги се е ръководил от тези ценности и днес, когато те повече от всякога движат пазара на туристически услуги, агенцията е чудесно позиционирана със своята общност от доволни клиенти и натрупания опит и експертиза в областта. Фактори, които ù помагат да посрещне по-лесно предизвикателствата на непрекъснато променящия се сектор.

Сподели.