Ексклузивно: постер и teaser трейлър с БГ субтитри на новия хит на Гилермо дел Торо Don't Be Afraid of the Dark с Кейти Холмс!

Pinterest LinkedIn +

Древни същества и мрачни нюанси провокират страховете ни в новия филм на Гилермо дел Торо (Guillermo del Toro) - "Не се плаши от тъмното" (Don't Be Afraid of the Dark).

В римейка на хоръра от 70-те, носещ същото име, участват Кейти Холмс (Katie Holmes) и познатият ни от "Войната е опиат" Гай Пиърс (Guy Pearce), а главното актьорско дуо се допълва от 11-годишната Бейли Медисън (Bailee Madison).

Историята се завърта около реставрираната от Алекс (Гай Пиърс) и Ким (Кейти Холмс) къща от 19-ти век, която изобщо не се оказва това, за което двамата са мечтали...

През лятото на гости в Род Айлънд идва дъщерята на Алекс - Сали (Бейли Медисън). Самотна и затворена в себе си, тя започва да проучва какви тайни крие новият й дом, без да подозира какво я очаква... Момичето попада на тайно подземие, останало непокътнато от времето на мистериозната смърт на строителя на къщата преди повече от век.

Сали несъзнателно освобождава древни същества, обитаващи мрака, които искат да я завлекат със себе си в тайните дълбини на къщата. Момичето трябва да убеди Алекс и Ким, че това, което се случва не е нейна фантазия, преди злото, криещо се в мрака да ги погълне.

Режисьор на продукцията е Трой Никси (Troy Nixey), а сценаристи са Гилермо дел Торо и Матю Робинс (Matthew Robbins). Премиерата на филма "Не се плаши от тъмното" в България е насрочена за 21 януари 2011 година.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.