Ед Шийрън ще пее в България - математическото му турне минава през София догодина

Pinterest LinkedIn +

Ед Шийрън идва в България, за да представи супер успешното си турне "+ - = ÷ x Mathematics" на 31 август в София на стадион „Васил Левски“. Датата в София е част от обиколката на артиста в Азия и Европа през 2024

Концертът на Ед Шийрън в България ще бъде на стадион „Васил Левски“ в София на 31 август /събота/ 2024 г. Билетите влизат в официална продажба в 10:00 ч. на 26 октомври /четвъртък/ на www.ticketstation.bg. За улеснение на покупката и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки "Fest Team" препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна от днес, 20 октомври в 12:00 до 25 октомври в 23:59 ч.

Плакат за концерта на Ед Шийрън

Предстоящите тур дати на червенокосия музикант в Азия ще бъдат първите му от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната му визита на континента. Новините идват непосредствено след успешното му турне в САЩ, където Ед постави множество рекорди по посещаемост, включително – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – артистът направи рекорд по най-голяма посещаемост на концерт в САЩ за един ден в историята!

Само през тази година Шийрън издаде два албума - "-ʼ (Substract) и "Autumn Variations", като и двата достигнаха до №1 в целия свят. 

Всички необходими детайли за продажбата на билети са на www.edsheeran.com. Билетите за концерта в София влизат в продажба на 26 октомври 2023 /четвъртък/ в 10:00 на единствения официален продавач за България – www.ticketstation.bg. Мястото, на което най-нетърпеливите фенове могат да попълнят детайлите си още днес в 12:00 е: edsheeran.ticketstation.bg.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.