E3 2012: Създателите на Heavy Rain, Quantic Dream, обявиха Beyond: Two Souls (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра на френското студио Quantic Dream, което придоби значителна популярност и висок кредит на доверие от страна на критиката и феновете най-вече благодарение на последната си продукция към днешна дата - Heavy Rain, е озаглавена Beyond: Two Souls и ще излезе ексклузивно за PlayStation 3 в края на годината.

Тя бе представена лично от основателя на Quantic Dream и режисьор на Omikron: The Nomad Soul, Fahrenheit и Heavy Rain Дейвид Кейдж по време на пресконференцията на Sony в първия ден на Electronic Entertainment Expo 2012 с близо шестминутен трейлър.

Подобно на Heavy Rain, Two Souls ще въвлече играчите в психологически трилър, срещайки ги с главната героиня Джоди Холмс, притежаваща необикновени умения.

Номинираната за Оскар американска кино актриса Елън Пейдж (Juno, Smart People, Inception, From Rome with Love) изпълнява ролята на Джоди, чиято визуализация, отличаваща се изключителна изразителност на жестовете и душевните състояния, е постигната чрез новата motion capture технология на Quantic Dream, подобна на използваната при създаването на Avatar и TinTin.

Сюжетът на играта е изграден около темите за духовното начало и живота след смъртта, но също е така е наситен с екшън и зрелищни експлозии.


Сподели.