Е-Type: Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?

Pinterest LinkedIn +

Е-Type е един от артистите, които предизвикаха най-голям фурор сред феновете на Spice Music Festival при обявяването на новината, че и той ще се качи на сцената на един от най-големите фестивали на Черноморието ни!

Това не е първият му концерт в България и той вече знае, че срещата с публиката тук е незабравима "Наистина обичам България – хората са невероятни, а феновете – фантастични! За първи път обаче ще бъда в Бургас, така че нямам търпение да разгледам града и да се срещна с всички вас!", казва той.

Бу Мартин Eрик Eриксон, както е истинското име на Е-Type, е шведски изпълнител и автор на много песни в стил евроденс. Пробивът му идва в средата на 90-те, а парчета като "I just wanna be with you" и "Set the World on Fire" му отреждат завинаги главна роля в денс историята на музиката.

"Музиката на 90-те е уникално съчетание на мелодии с евробийт, което можеше да превърне всеки ден в празник! И всички парчета ни вдъхновяваха взаимно да творим. Днес все още чакам да си чуя такова парче по радиото" – споделя E-Type, който напоследък прекарва все повече време в студиото и се надяваме, че скоро ще чуем на каква нова музика посвещава времето си там. Но докато това стане, не пропускайте участието му в Spice Music Festival, който ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 на пристанище "Бургас".

"Чух невероятни неща за този фестивал, така че ще се радвам да се срещнем с феновете на 90-те там. Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?“ – шегува се E-Type.

А останалите артисти, които ще видим на сцената на Spice Music Festival тази година, са Maxi Jazz от "Faithless", "Stereo MC's", Coolio, C-Block, DJ Bobo, Real McCoy, "Alice DJ", "U96", Лирой Торнхил (Leeroy Thornhill), Masterboy, Nana, "Vengaboys", E-Type, Jenny от "Ace of Base" и разбира се, дългоочаквания реюниън на Дони и Момчил, без които 90-те в България никога нямаше да бъдат същите!

Билети за фестивала все още могат да бъдат закупени на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини "На тъмно".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.