Дуейн Джонсън се изправя срещу най-високата сграда в света в "Небостъргачът"

Pinterest LinkedIn +

Най-грандиозното спортно шоу в Северна Америка "Супер боул" се превърна в сцена на една интересна кинопремиера – трейлъра на най-новия филм с участието на Дуейн Джонсън "Небостъргачът".

След като влезе в ролята на Мич Бюканън в киноверсията на "Спасители на плажа" и спаси света с екипа на Доминик Торето в "Бързи и яростни" 8, това лято Скалата ще се изправи срещу най-високата сграда в света.

Дуейн Джонсън влиза в ролята на бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят. Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян. Превърнал се изведнъж в беглец, Уил трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си, което е в капан на огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргача.

Сценарист и режисьор е Роусън Маршал Търбър ("Агент и ½", "Семейство Милър"), продуценти са Бю Флин ("Сан Андреас", "Спасители на плажа"), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия ("Сан Андреас", "Агент и ½").

"Небостъргачът" идва в кината на 13 юли. 


Сподели.