Първи трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Pinterest LinkedIn +

В "Мисията невъзможна: Разпад" Том Круз отново се превъплъщава в образа на супершпионина Итън Хънт, който след провала на важна операция влиза в смъртоносна надпревара с времето, за да предотврати надвисналата над света ядрена заплаха.

В на пръв поглед невъзможната мисия към Хънт се присъединява екипът му от АНМ – Агенцията за невъзможни мисии (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс) и няколко познати съюзници (Ребека Фъргюсън, Мишел Монахан). 

Първият трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад" предлага много зашеметяващи екшън епизоди и спиращи дъха каскади, изпълнени лично от Том Круз. Наравно с тези елементи трейлърът дава заявка и за обещания от режисьора Кристофър МакКуори ("Обичайните заподозрени", "Мисията невъзможна: Престъпна нация") акцент върху историята и развитието на героите.

МакКуори е първият човек, заставал начело на два филма от поредицата. Освен това той участва като сценарист (наравно с Дилан Късман) и продуцент на лентата (заедно с Том Круз, Джейк Майърс и Дж. Дж. Ейбрамс). Изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

Към титулярния актьорски екип, включващ Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Алек Болдуин и Мишел Монахан, както и завръщащите се от предишния епизод Ребека Фъргюсън и Шон Харис, се присъединяват още Хенри Кавил, Анджела Басет, Ванеса Кърби, Уес Бентли и Фредерик Шмид. 

"Мисията невъзможна: Разпад" идва в кината на 3D и IMAX 3D на 27 юли 2018 г. 


Сподели.