"Drum and Jazz" дебютира под тепетата

Pinterest LinkedIn +

Drum and Jazz е първото по рода си събитие у нас, поднасящо с вкус съчетания от стилове като дръмендбейс, български фолклор, джаз фюжън, рок, експериментален и IDM звук.

Тази година събитието ще се премести за първи път в Пловдив. Датата е 16 септември 2017 г., а програмата е повече от атрактивна и в нея се откроява участието на един от доайените на леката дръм и бас музика Big Bud, който вече се превърна в любимец на родната публика. Управляваният от него лейбъл "Soundtrax" издава артисти като Future Prophecies, Spectrasoul, Noisia & Pacific и други.

Сред специалните гости на вечерта са и Теодосий Спасов и музикантите от неговия проект "THEODOSII SPASSOV JAZZ QUARTET": Теодосий Спасов (кавал), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Начо Господинов (барабани).

В програмата ще видим премиерата на проекта "MyStory of Folklore", в който участват Мария Александрова (вокал) и Христина Белева (гъдулка, вокал), Ангел Димитров (тамбура), Петър Йорданов-Бъни (преркусии и барабани) и Nevahrest (продуцент и диджей).

С ди джей сетове ще се включат и артистите на H.M.S.U. − High Roll с типичния си танцувален микс, EXo с подобаваща за събитието авангардна селекция и един от най-новите артисти в организацията − Faith.

Билети могат да бъдат закупени от EVENTIM и избрани магазини, както и на място в клуба. Събитието ще се проведе в клуб "VOID".

Сподели.