Дрейк и 21 Savage с първи общ албум - "Her Loss"

Pinterest LinkedIn +

След множество съвместни проекти хип-хоп звездите Дрейк и 21 Savage споделиха с феновете първата си съвместна колекция, озаглавена "Her Loss". Продуцирана изцяло от двамата музиканти, тя излиза през лейбълите OVO (Дрейк) и "Slaughter Gang Entertainment" (Savage).

Двамата дават началото на серия от успешни колаборации със заглавието "Sneakin" от 2016 г., а през 2020 г. Дрейк се появява в албума на 21 Savage и продуцента Metro Boomin с участие в парчето "Mr. Right Now". Тази година рапърите завлядяха световните класации с два от най-големите хита за 2022 г. - "Jimmy Cooks" и "Knife Talk".

Албумът им "Her Loss" съдържа 16 трака и включва музикални акценти като "Circo Loco", в която е използван семпъл от класиката на "Daft Punk" - "One More Time", поредната емоционална изповед на Дрейк - "Spin Bout U" и "Pussy & Millions" със звездното участие на Травис Скот. Сред „мишените“ на Дрейк в "Her Loss" са нашумялата рап изпълнителка Megan Thee Stallion, хитмейкърът DRAM, съпругът на Серина Уилямс - Алексис Оханян и рапърката Айс Спейс (Ice Spice).

"Her Loss" бе официално обявен на 22 октомври в музикалния видеоклип към "Jimmy Cooks" - последната песен от албума на Дрейк "Honestly, Nevermind", появил се през лятото на 2022 г. Обложката на албума изобразява портрет на моделката Ки Ясука (Qui Yasuka), известна още като Суки Бейби (Suki Baby).

Фотокредит: Анимато мюзик / UMG
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.