Dr. Kucho! идва в София и Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Известният испански хаус диджей и продуцент Dr. Kucho! пристига отново в България като хедлайнер на две партита, в София и Пловдив. В столицата той ще се изяви на 17 февруари, в клуб Black Box. В Пловдив ще пуска на следващия ден, в клуб Плазма.

Balthazar & JackRock (Renesanz) ще окажат съпорт на Dr. Kucho! на софийското парти, продажбата на билети за което вече стартира ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria.

Dr. Kucho! е един от най-известните диджеи от испанската сцена, популяризирайки я и отвъд Иберийския полуостров. Неговите плочи (общо повече от 140 парчета и ремикси) редовно намират място в сетовете на най-добрите световни диджеи - Deep Dish, Fatboy Slim, Paul Van Dyk, Erick Morillo, Steve Lawler, Danny Tenaglia, Roger Sanchez.

В момента работи основно за собствения си лейбъл Disc Doctor, а последният му актуален хит – "Macamba", се появи на музикалния пазар в края на миналата година и съдържа ремикс на Chus & Penn.

По-подробна информация за Dr. Kucho! ТУК.

Билети могат да бъдат закупени до деня на проявата на цени от 15 лв. и 20 лв. (VIP). Покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой в:

София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50

Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18

Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57

Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1

Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144

Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13

Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон

 

Сподели.