Дора изследователката оживява в приключенски игрален филм. Вижте първия трейлър!

Pinterest LinkedIn +

"Дора и изгубеният златен град" е заглавието на предстоящия нов игрален филм, вдъхновен от героинята на обичания от милиони деца по света анимационен сериал "Дора изследователката"

Първият му трейлър  беше представен по време на връчването на наградите "Изборът на децата", което се състяха в Лос Анджелис в събота вечерта, 23 март, и беше излъчено по телевизионния канал "Nickelodeon".

А ето накратко и историята, около която се завърта сюжетът в новия филм: Порасналата Дора (в ролята Изабела Монер), която е прекарала по-голямата част от живота си в изследване на джунглата заедно със своите родители, ще трябва да се впусне в най-опасното си приключение до момента – училището! Там малката изследователка бързо намира група верни приятели, с които се впуска в ново опасно начинание, за да спаси родителите си (в ролите – Ева Лонгория и Майкъл Пеня), както и да разгадае неразрешимата мистерия около изгубен златен град.

В приключението се включват още мистериозният обитател на джунглата Алехандро (Еухение Дебрес), който се опитва да защити тийнейджърите от група мародери, братовчедът Диего (Джефри Уоблърг), бабата (Адриана Бараза) и лелята на Дора (Пия Милър), принцесата на инките Кавилака (Корианка Килчър) и др. Маделин Миранда ще влезе в ролята на малката Дора, Бенисио дел Торо ще даде гласа си на лисицата Суипър, а Дани Трейо – на маймунката Ботичко.

По всичко изглежда, че предстои приключение за малки и големи, което не трябва да изпускаме! Премиерната дата на филма е 2 август 2019 г.

Сподели.