Дони, Нети и Деян Донков си партнират в нов филм на Андрей Слабаков

Pinterest LinkedIn +

Популярните български артисти Антоанета Добрева - Нети, Добрин Векилов - Дони и Деян Донков участват в новия игрален филм на режисьора Андрей Слабаков - "Хиндемит". Премиерата на лентата в родните киносалони ще се състои на 21 ноември 2008 г.

Абсурдната комедия с романтичен финал - "Хиндемит" е с продължителност 104 минути, като сценарист, режисьор и продуцент на продукцията е Андрей Слабаков, а копродуцент и оператор е Димитър Гочев.

Актьорският състав на "Хиндемит" включва още Ернестина Шинова, Петър Слабаков, Валентин Танев, Тончо Токмакчиев, Малин Кръстев, Койна Русева, Стефка Янорова, Магърдич Халваджян, Юлиан Вергов и други.

Сюжетът на лентата разказва историята на две семейства в престижен крайградски район, които упорито се опитват да се сприятелят, но това не им се удава лесно.

Двойките виждат собствените си недостатъци в обитателите на отсрещната къща, а ежедневието им периодично е разнообразявано от "случайните" появявания на жителите от съседния панелен квартал - служители в близкия лунапарк. Финалът на филма идва с неочакван хепи енд, увенчан от посещението на цял автобус с японски туристи.
Сподели.