Доналд Съдърланд и Крисчън Слейтър в България, снимат трилъра "София", посветен на... столицата ни

Pinterest LinkedIn +

Две от големите звезди в световното кино - Доналд Съдърланд (познат още и като бащата на Кийфър Съдърланд) и Крисчън Слейтър (Christian Slater), ще кацнат в България до броени дни.

Двамата са основните имена в каста на новата щатска продукция, която ще бъде заснета у нас, като най-любопитното е, че действието в нея се развива в… столицата ни, поради което и е озаглавена "София".

Реализацията отново е поверена на Ню Имидж Бояна, а оттам разкриха, че останалата част от актьорския състав е изцяло с родно участие. Сред имената личат тези на Васил Михайлов, Ивайло Герасков, дъщерята на Койна Русева - тийнейджърката Калина Станчева, Валентин Ганев и Башар Рахал, който специално за лентата пристига от Лос Анджелис, където живее в последните години.

Началото на снимките е планувано за 3 октомври, като се очаква първите няколко дни заради тях да бъде затворен районът около Натфиз и "Александър Невски".

В каста ще видим и една от най-успелите българки в Холивуд - Елика Портной (Elika Portnoy), за която преди време ви съобщихме, че направи фурор с филма "Имиграционно танго", в който играе заедно с бившия на Мадона - Карлос Леон.

Освен актриса, Елика Портной е също така режисьор и продуцент, като има собствена продуцентска компания Mutressa Movies, чрез която финансира някои от проектите си. Известно време е работила и като модел, като дори се е появявала на страниците на Vogue.

Oт Ню Имидж обаче отказаха да коментират другата любопитна визита, която се чака у нас през октомври - тази на Брус Уилис (Bruce Willis), тъй като звездата все още не е дал официално потвърждение за датата, на която ще кацне в България.

Сподели.