Чалгата очарова и Холивуд! Съдърланд и Крисчън Слейтър снимат във "Версай"

Pinterest LinkedIn +

Босовете на "Ню Бояна" избраха доста нестандартна снимачна локация за новия си проект "София", посветен на столицата ни.

Както вече ви информирахме, специално за новата щатска продукция, в България пристигнаха две от най-големите имена в Холивуд - Крисчън Слейтър (Christian Slater) и Доналд Съдърланд (Donald Sutherland).

Двамата се включиха под пълна пара в снимките, стартирали на 3 октомври, а след заснетите вече кадри пред храм-паметника "Александър Невски", те ще раздават куршуми в столичния фолк клуб "Версай". За целта, популярната чалготека е с изцяло променен интериор, като напомня повече на ориенталските заведения в Истанбул - с позлатени тежки завеси, масивни полилеи и т.н.

В лентата участие взима и една от най-успелите българки в Холивуд - Елика Портной, за която преди време ви съобщихме, че направи фурор с филма "Имиграционно танго", партнирайки си с бившия на Мадона - Карлос Леон.

Останалите имена в каста също са от родна страна - сред имената личат тези на Васил Михайлов, Ивайло Герасков, дъщерята на Койна Русева, тийнейджърката Калина Станчева, Валентин Ганев и Башар Рахал, който специално за лентата пристигна от Лос Анджелис, където живее в последните години.

От "Ню Бояна" все още обаче, не са издали кой стои на режисьорския стол, като се знае единствено, че това е човек, направил име с екшън жанра в световен мащаб. Колкото до двете холивудски звезди - Крисчън Слейтър и Доналд Съдърланд, те са настанени в гранд-хотел "София", но се придвижват из столицата със солидна охрана.

За Слейтър това е вторият път, в който ни гостува - той бе част от филма "Белязани пари", заснет у нас в края на 2001 година. За Съдърланд, познат още и като баща на Кийфър Съдърланд (агент Бауър от сериала "24”), визитата е първа и той тепърва ще натрупва впечатления.

Сподели.