24 Април 2019, 05:15

Домашните ни любимци с ново приключение в "Сами в къщи 2"

Pinterest LinkedIn +

Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде най-новият анимационен филм на "магьосниците" от "Illumination" "Сами в къщи 2" – продължение на блокбъстъра от 2016 г. "Сами в къщи". 

"Сами в къщи 2" развива забавната концепция от първия филм за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден, след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или на училище, като допълнително изследва взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници. Ще видим как животните все повече започват да имитират поведението на собствениците си и как връзката с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

Продуценти на филма са основателят и изпълнителен директор на "Illumination" Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли. Като сценарист се завръща Брайън Линч ("Миньоните"), а режисьор отново е Крис Рено ("Аз проклетникът", "Лоракс").

"Сами в къщи 2" идва в кината на 14 юни 2019 г. на 2D и 3D.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.