Докосни се до бъдещето с Productivity Future Vision на Microsoft (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Как ще изглежда бъдещето ни?! В какъв свят ще живеем след едва няколко години?! Докъде ще стигне развитието на високите технологии и по какъв начин ще преобразят те нашето ежедневие?! Отговори на тези въпроси дава, или поне се опитва да даде, софтуерният гигант Microsoft в новото си концептуално видео Productivity Future Vision.

Две години, след като представиха за първи път концепцията си за телекомуникациите на бъдещето и по-конкретно тази за развитието на дигиталните технологии към 2019 година, Microsoft актуализираха визията си за това как ще общуваме помежду си и до каква степен мобилните платформи ще влязат в симбиоза помежду си и ще станат част от всяка човешка дейност, интегрирайки се в заобикалящата ни среда.

Сред акцентите в концепцията са прозрачните сензорни дисплеи, вградени в прозорците на автомобилите и офисите, самолетите, витрините и т. н., моменталното прехвърляне на данни от едно устройство към друго, минималистичните размери на смартфоните и таблетите на бъдещето, триизмерните изображения, видими с просто око и др.


Сподели.