Beyonce направи Party, издава концертно DVD (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Два дни след старта на продажбите на новия й сингъл Party, на 26 октомври Beyonce издаде и съпътстващия го видеоклип, заснет в началото на август – около три седмици преди светът да научи за бременността на бившата вокалистка на Destiny's Child.

С това, общият брой на клиповете, промотиращи четвъртия студиен албум на мултиплатинената изпълнителка, стана шест, в това число Run The World (Girls), Best Thing I Never Had, 1+1, Countdown, Love on Top и току-що издаденият Party, като последните три направиха своите премиери в рамките на едва две седмици. В нито един от тях бременността на Beyonce не е очевидна.

Общото количество импресии (посещения на дадената страница) на шестте видеоклипа от "4" надхвърля 160 млн., като само този към Run The World (Girls) – пилотният сингъл от албума, е генерирал 98.5 млн. импресии от появата си на 18 май до 26 октомври.

За разлика от предшестващите го пет клипа, Party, в чийто аудио запис участва Andre 3000 от OutKast, който е и съавтор на парчето, е режисиран от самата Beyonce, a сюжетът и атмосферата му се подразбират от заглавието. Заснет в Oakdale Mobile Home Park в Ню Джърси, вместо с Andre 300, Beyonce си партнира с набиращия скорост рапър J. Cole – първият артист, подписал договор с лейбъла на нейния съпруг Jay-Z - Roc Nation, чийто дебютен солов албум излезе в края на септември и стана най-продавания дългосвирещ запис в САЩ през първата си седмица на пазара.

Освен него, епизодични роли във видеото изпълняват Kelly Rowland и по-малката сестра на Beyonce – Solange. През ноември 30-годишната Beyonce ще издаде на DVD концертен филм, заснет по време на четирите й поредни пърформанса в Roseland Ballroom в Ню Йорк от август 2011 година.

Стандартната версия на изданието включва 26 парчета, а луксозният му вариант, озаглавен Live at Roseland: The Elements of 4, съдържа още седем официални видеоклипа от "4" (от което става ясно, че Party не е/няма да е последният филмиран трак от албума), документални кадри от детството на Beyonce и моменти зад сцената, както и книжно тяло от 20 страници.


Сподели.