Джулия Ангелова ще обучава млади таланти в тънкостите на професионалния грим

Pinterest LinkedIn +

"Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018" е водещата тема в първия самостоятелен makeup class на Джулия Ангелова, който включва и практическо обучение за участниците. Събитието ще се проведе в София на 21 април и е насочено към любители, които искат да гримират правилно, да узнаят тънкостите на професионалното изпълнение, подчертавайки качествата на лицето и прикривайки дребните несъвършенства, както и за професионални гримьори, които искат да надградят своите знания.
По време на грим семинара ще се демонстрират три вида грим, както и магията на червилата Lipmax, отличаващи се с оригиналната си формула и богат избор на цветове и нюанси. Освен на професионалните техники за гримиране и на тенденциите през следващия сезон Джулия Ангелова ще обърне внимание и на темите, свързани с правилната комуникация, изграждането на трайни взаимоотношения и доверие с клиента. Всички участници в makeup class "Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018" ще получат специален сертификат за завършен курс на обучение при гримьора Джулия Ангелова.

Специален гост на обучението и модел за един от видовете грим ще бъде певицата и жури от "Гласът на България" – Камелия. Не е тайна, че именно Джулия гримира поп фолк звездата за хитовото риалити.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.