Маркетинг тайните на LinkedIn ще бъдат представени на практическо обучение през април

Pinterest LinkedIn +

LinkedIn e най-голямата онлайн професионална мрежа в света с повече от 500 милиона потребители в над 200 държави и над 2 милиона бизнес странци. Над 60% от потребителите в мрежата на LinkedIn са топ мениджъри и собственици на бизнес.

Бизнес платформата бе придобита от Miscrosoft през 2016 г. за 26,2 милиарда долара. Резултатът от сделката засега е нов интерфейс и подобрена рекламна платформа с много нови възможности.

Обучението ще засегне всички важни теми, свързани с правилното позициониране в бизнес мрежата, получаване на нови бизнес възможности от нея и създаването на полезни контакти. Лекторът Любомир Кабакчиев ще даде основни знания за алгоритъма на LinkedIn, как се създава работещ профил, както и тактики за ефективна комуникация и използване на рекламната платформа.

Събитието е подходящо за собственици на бизнес, предприемачи, мениджъри по продажби, маркетинг специалисти, HR мениджъри. В края на курса участниците получават сертификат по LinkedIn Маркетинг и реклама от Flexica – Digital Agency.

Лекторът Любомир Кабакчиев се занимава с онлайн търговия и маркетинг повече от 7 години. Партньор на Google AdWords. Сертифициран от AdVenture Media Group USA. Член е на Power Hitters Club за Facebook маркетинг, основана от Jon Loomer. Повече от 2 години използва социалната мрежа LinkedIn за маркетинг и рекламни активности. През 2015 г. създава www.flexica.bg – дигитална агенция за онлайн маркетинг и реклама, като от тогава до сега, успява да помогне на десетки свои клиенти да развият онлайн бизнеса си.

Практическото обучение "LinkedIn Маркетинг и реклама" ще се проведе на 20 април в Интер Експо Център. До 10 април са активни преференциални цени за ранна регистрация, а местата с ограничени.

За повече информация: http://flexica.bg/obucheniq/

Сподели.