Първото обучение за криптовалути на български с ново издание тази неделя

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя (11 март) точно в 14:00 часа в хотел "Хемус" в София ще започне второто издание на курса "Въведение в криптовалутите и криптотърговията" (CRYPTO 101). Обучението се организира от сайта Kriptonomika.com, а негов автор е крипто-трейдърът Пламен Петров.

Събитието е предназначено за всеки, който проявява интерес към криптовалутите, като не са необходими предварителни познания по темата. Всичко се обяснява на нормален, човешки език, без прекалено много технически термини, а тези, които са неизбежни, са представени с прости примери, така че да се усвоят по най-лесния начин.

Освен основните понятия като какво е Blockchain, как и защо е създаден Bitcoin и кои са основните криптовалути, курсистите ще научат още и как да печелят от крипто и каква е разликата между инвестиране и търговия с криптовалути.

Курсът е разделен на четири 45-минутни модула с почивка между тях и всеки от модулите завършва с практическо упражнение по съответната тема. Първото такова обучение беше успешно проведено на 18 февруари.

Повече информация и форма за регистрация са достъпти тук.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.