Джоузеф Гордън-Левит прие роля в Sin City: A Dame to Kill For

Pinterest LinkedIn +

Звездата от The Dark Knight Rises (Черният рицар: Възраждане) – Джоузеф Гордън-Левит (Joseph Gordon-Levitt) – е поредното голямо име, което се присъедини към актьорския състав на Sin City: A Dame to Kill For.

Въпреки че се носеха слухове за участието на Левит в римейка на Godzilla (Годзила), както и в предстоящия sci-fi екшън на Marvel – Guardians of the Galaxy, актьорът потвърди, че е отказал ролите в полза на филма на Робърт Родригес (Robert Rodriguez).

Героят, в който ще се превъплъти актьорът, е Джони – самоуверен комарджия, който планира да победи своя най-голям враг в играта, в която е най-добър.

Първоначално ролята е била предвидена за Джони Деп (Johnny Depp), който обаче отказа на Родригес и така се стигна до включването на Левит в актьорския състав, в който участват още Джесика Алба (Jessica Alba), Клайв Оуен (Clive Owen), Брус Уилис (Bruce Willis), Мики Рурк (Mickey Rourke) и др.

Снимачният процес за Sin City: A Dame to Kill For продължава от края на октомври, като подобно на първия филм режисьорът Робърт Родригес работи основно със зелен екран. Премиерната дата за продължението все още предстои да бъде обявена.

Сподели.