Джордж Клуни в близки срещи с третия вид

Pinterest LinkedIn +

Носителят на Оскар Джордж Клуни (George Clooney) е един от актьорите, с които Disney води преговори за участие в предстоящия sci-fi филм – "1952".

Филмът ще бъде режисиран от Брад Бърд, който е работил по анимацията The Incredibles, а сценарият е дело на Деймън Линделоф и Джеф Йенсен.

Подробностите около сюжета все още се държат в тайна, но в основата си филмът ще се фокусира върху контакта на мъж на средна възраст с извънземен живот, в духа на Close Encounters of the Third Kind (Близки срещи от третия вид).

Въпреки че има някакво развитие по продукцията, Disney все още не са дали официално зелена светлина на проекта, както и не са подписали договори с никого, което е обяснимо, като се има предвид времето, което им заема поглъщането на Lucasfilms в последните седмици.

Междувременно Джордж Клуни подготвя своя суперпродукция – The Monuments Men, в която, освен като режисьор, ще се изявява и като актьор, наред със звезди като Кейт Бланшет (Cate Blanchett), Жан Дюжарден (Jean Dujardin) и Бил Мъри (Bill Murray).

Сподели.