Джони Деп подписа сделка с криптоплатформата за развлечение "TaTaTu"

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Джони Деп сключи сделка с развлекателната криптоплатформа "TaTaTu". Компанията е собственост на продуцента и предприемач Андреа Йерволино, който управлява медийната група AMBI заедно с Моника Бакарди, информира технологичният сайт Pixelmedia.bg.

Те ще работят заедно по филма "В очакване на варварите", чиито снимки ще започнат по-късно този месец в Мароко. Деп ще работи с "TaTaTu", за да продуцира както филмово, така и цифрово съдържание за платформата.

"TaTaTu" стартира само преди шест месеца, а през лятото надхвърли 500 млн. долара със своята символична предпродажба и вече работи с големи имена от шоубизнеса.  От уебсайта на компанията става ясно, че тя мотивира потребителите да гледат и споделят медийно съдържание на своята платформа, като плащат за това със собствения си TTU токен, а също така плащат на други хора да създават съдържание. Те също така посочват, че тяхната услуга "осигурява пълна прозрачност по отношение на това как съдържанието генерира приходи за всички страни".

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.