Джони Деп отново се забърка в неприятности: съдят го за побой

Pinterest LinkedIn +

От безспорен секссимвол през 90-те, през любимец на децата с ролите си в "Чарли и шоколадовата фабрика", "Карибски пирати" и други впечатляващи ленти, до лошо момче със съмнителна слава на побойник − образите на Джони Деп изглежда са много не само в киното, а и в живота.

Последните новини около него са, че член на снимачния екип на филма "Град от лъжи" съди звездата за побой. Ищецът Грег "Роки" Брукс уточнява, че се касае за инцидент от пролетта на 2017 г., когато той е работел като организатор на снимачната площадка, съобщава сайтът rollingstone.com, цитирайки агенция "Асошиейтид прес". Според подадения иск Деп е ударил Брукс два пъти в гърдите след пререкание между двамата. Повод за това станал режисьорът Брад Фърман, който помолил Брукс да каже на Деп, че снимачният ден няма да приключи, докато не бъде заснета следващата сцена. Актьорът реагирал на тази новина с поредица от ругатни. Организаторът потърсил помощ от полицай, но преди да дойде той, Джони Деп ударил Брукс в гърдите, след което му казал: "Ще ти дам 100 000 долара, за да ме удариш веднага", съобщава pagesix.com.

Във филма "Град от лъжи" (City of Lies), чиято премиера предстои през септември, Джони Деп влиза в ролята на детектив от лосанджелиската полиция, който издирва убиеца на рапъра Notorious B.I.G. В лентата участва и друга голяма звезда – Форест Уитакър – в ролята на журналист, който също е по следите на убиеца.

Като че ли звездата от "Аризонска мечта" напоследък е същински магнит за неприятности. Освен сценичния работник го съдят и двама негови бивши охранители, които обвиняват Деп, че не им е платил подобаващо и че ги е поставял в "токсични" ситуации, съобщава още pagesix.com. Според "Варайъти" пък звездата е страна и по още едно голямо съдебно дело, в което карибският пират съди бивши свои мениджъри за 25 милиона долара, обвинявайки ги в "огромни нарушения". 

Деп стана трагично известен и покрай развода с колежката си Амбър Хърд, която го обвини, че системно я е пребивал. След като се разделиха официално, двамата направиха съвместно публично изявление, което гласеше: "Нашата връзка беше наситена със страст и понякога нестабилна, но винаги основана на любов. Никой от нас не е отправял фалшиви обвинения с цел финансова изгода. Никога не е имало преднамерени действия с цел физическо или емоционално нараняване".

Сподели.