Джони Деп ще свири на джаз фестивала в Монтрьо

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Джони Деп ще замени актьорството за китарата по време на 52-то издание на джаз фестивала в Монтрьо, Швейцария. Той ще се изяви като част от бандата "Холивуд вампайърс", която основа преди три години заедно с Джо Пери и Алис Купър.

В програмата са включени още Етиен Дао и Паоло Конте, който е гостувал в предишни издания на фестивала. За пръв път на събитието са поканени австралийският певец Ник Кейв и американският Джак Уайт.

Едно от най-големите музикални събития в Европа ще се проведе от 29 юни до 14 юли на брега на езерото Леман. В него ще бъдат застъпени рок, пънк и други музикални жанрове чрез участието на "Дийп пърпъл", Ван Морисън, фънкгрупата "Джамирокуай" и др.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.