Джони Деп има ново гадже

Pinterest LinkedIn +

Една от адвокатките на Джони Деп е паднала в плен на неустоимия му чар. "Срещат се, но не е сериозно" - е уточнил неназован източник на таблоида "People". Според други издания обаче двамата са влюбени до уши!

Новата възлюбена на карибския пират е лондонската адвокатка Джоел Рич, която е защитавала 59-годишния Деп по време на делото му за клевета срещу "The Sun". Актьорът загуби делото през ноември 2020 г. Той съди вестника за това, че го е нарекъл "бияч на съпруги". Съдът обаче намери това определение за "вярно по същество", а и бившата му съпруга Амбър Хърд свидетелства против звездата. През март 2021 г. опитът за обжалване също се провали.

Слуховете за отношенията между Деп и Рич се породиха, след като юристката е била засечена на едно от делата на Деп срещу Амбър Хърд, в което актьорът е бил представляван от други адвокати. "Тя нямаше професионално задължение да бъде там. Беше лично", заявява източник на "US Weekly", като добавя, че новата двойка се е срещала тайно в различни хотели.

След нашумялото дело за клевета във Вирджиния по-рано тази година възникнаха множество слухове за възродения интимен живот на Джони Деп. Социалните медии разпространиха слух, че той се е сближил с адвокатката си Васкес. Тя обаче побърза да отрече фалшивата новина, която нарече "сексистка" в интервю за "People". 

"Предполагам, че подобни слухове са нормални, когато си жена, която просто си върши работата" - коментира с огорчение Васкес. "Разочароващо е, че някои издания подхвърлиха или направо обявиха, че отношенията ни с Джони – който е мой приятел, когото познавам и представлявам вече четири години и половина – по някакъв начин са били неподходящи или непрофесионално. Възмутително е!" - заяви още тя.

Освен това Васкес уточни, че много държи на своите клиенти и с Деп очевидно са се сближили в процеса на работата. "
Но когато казвам ние, имам предвид целия екип и разбира се, това включва Джони" - уточнява адвокатката. По-нататък тя обяснява още: "Аз съм кубинка и колумбийка. Тактилен тип съм. Какво искате да кажа? Прегръщам всички. И не се срамувам от това".

След като тези слухове отшумяха, Деп беше сниман в Италия да помага на мистериозна жена, носейки чантата й, докато излизат от превозно средство. Тогава фенове коментираха, че вероятно това е новото му гадже. Източник, близък до Деп, изясни пред "People" обаче, че това е била учителката по френски на Деп, която го подготвяла за за предстоящия му филм "Jeanne du Barry". Тогава стана ясно, че връзката между тях не е била романтична, а "строго професионална". 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.