Джон Кюсак идва в София за снимките на "War Inc."

Pinterest LinkedIn +

След две седмици започват снимките на най-новия филм на Ню Имидж - War Inc. Главната роля е поверена на актьора Джон Кюсак, който до една седмица ще пристигне за снимките в София. Продукцията ще струва около десет милиона долара.

“В момента строим грандиозни декори в двора на киностудията “Бояна”. Пресъздаваме пустинния град, в който се развива действието на новия ни филм”, каза Дейвид Варод, управител на “Ню Имидж България”.

Действието на филма се развива в бъдещето, където бушува бунт в пустинната страна Турагистан, наскоро окупирана след операция на наемни частни сили на мега-корпорацията Тамърлейн. Бившият вицепрезидент на САЩ, сега изпълнителен директор на Тамърлейн, наема емоционално белязан убиец – 40-годишният Бранд Хаусер /Джон Кюсак/. Той трябва да убие изпълнителния директор на техните конкуренти. 

Две жени -  ролята на едната от които е поверена на Хилари Даф - объркват плановете на всички.

Междувременно Дейвид Варод съобщи, че през 2007 година ще бъдат снимани 4 големи филма, всеки от които ще струва около 40 милиона долара. Морган Фрийман и Скарлет Йохансон са част от звездите, които ще пристигнат в България по покана на Ню Имидж догодина.

Другата седмица в сряда (11 октомври) ще бъде премиерата на най-скъпия филм, сниман от Ню Имидж у нас - “Черната Далия”, а до няколко месеца по кината в целия свят ще тръгне филмът на българския режисьор Иван Ничев “Деца от восък”

Сподели.