D_2 обявиха дата за концерта си в София. Две групи подгряват шоуто

Pinterest LinkedIn +

Концертът на D_2 в София, с който групата ще финишира настоящото си национално турне, ще се състои на 8 ноември в зала 1 на НДК, научи Avtora.com. Две групи ще подгряват събитието - шведската Knas & Bacardi и испанската Nero Vivo.

"Nero Vivo е алтърнатив рок група, в чийто състав влизат двама испанци, италианец и българин, който именно е връзката с нас", каза лидерът на D_2 Димитър Кърнев за Avtora.com и допълни: "Въпреки че не е популярна, бандата е много яка".

Хип-хоп формацията Knas & Bacardi е официалният откриващ акт в концертите от турнето на D_2, чиято първа фаза приключва на 10 октомври с концерт в Благоевград. Както този, така и всички предшестващи го концерти от началото на концертната обиколка на групата на 25 септември във Видин, бяха с вход свободен и минаха при огромен успех.

Концертът в София, както и предшестващите го 5 концерта в градовете Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив от втората фаза на турнето, започваща на 27 октомври, ще бъде с билети. Цената на билетите за концертите в тези пет града е 5 лв., а в София - 8 лв.

Билети за тези концерти могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream Bulgaria (виж списък и адреси на места за продажба тук).

Покани за шоуто в София ще могат да се печелят в предстоящата игра на Avtora.com, която ще стартира на 7 октомври.

Новини и точните дати от турнето на групата могат да бъдат открити в официалния сайт на D_2.

Сподели.