Джим Кери: Не мога да подкрепя насилието в Kick-Ass 2

Pinterest LinkedIn +

Джим Кери (Jim Carrey), превъплътил се в ролята на полковник Stars and Stripes в екшън-комедията Kick-Ass 2 (Шут в г.за 2), изрази несъгласието си с голямата доза насилие във филма.

Въпреки че играе един от главните герои в продължението, актьорът сподели в Twitter, че след трагедията в началното училище "Санди Хук" в САЩ няма как да подкрепи изпълнения с кървави екшън сцени.

Все пак Кери добавя, че не се срамува от участието си Kick-Ass 2 и се извинява на колегите си, работили с него по продукцията, без да уточнява обаче в какво ще се изрази символичното му разграничаване от филма.

Историята във втората част ще разказва за новосъздаден екип от маскирани супергерои,  водени от полковник Старс, в чиято роля ще видим Джим Кери. По следите им тръгва злодеят The Mother F%&*^r, познат като The Red Mist от първия филм. Тогава единствената надежда на всички се явява бруталната убийца Hit Girl.

Ролята на култовата героиня отново е пресъздадена от Клои Мориц (Chloe Moretz), а в актьорския състав участват още Аарън Тейлър-Джонсън (Aaron Taylor Johnson),
Кристофър Минц-Плас (Christopher Mintz-Plasse), Кларк Дюк (Clarke Duke) и др.

Екшън-комедията се очаква в българските киносалони от 16 август 2013 г.

Сподели.