Дженифър Анистън е ползвала фалшив профил в Instagram. Вижте кой друг!

Pinterest LinkedIn +

Дженифър Анистън публично се присъедини към Instagram тази седмица, но разкри, че известно време e дебнела в платформата чрез създаден от нея таен акаунт.

Звездата от "Приятели" се появи в сряда вечерта в шоуто на Джими Кимъл, където призна, че отдавна има "столкър акаунт" в Instagram.

"Когато реших да се занимавам с Instagram, осъзнах, че е време да разбера света и да проуча социалните медии", каза актрисата.

Но тя не е първата знаменитост, която признава, че използва секретен акаунт в социалните медии не за публикуване на съдържание, а единствено за да следи какво се случва там.

Дженифър Лорънс разкри в интервю миналата година, че прави същото. Тогава тя изрази неприязънта си към интернет, като заяви, че го е "презряла" в миналото. Въпреки критиките тя не изключи възможността да се присъедини публично към социалните мрежи в бъдеще.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.