"Шоуто на Блондинките" с чат на живо в Instagram

Pinterest LinkedIn +

Забавното радио предаване "Шоуто на блондинките" завзема гореща онлайн територия – водещите Цвети и Елена се впускат в чат на живо в Instagram и само слабият интернет може да ги спре!

Всеки вторник и четвъртък точно в 18 часа феновете, които търсят разнообразие по време на изолация, могат да се включат в чата. Профилът @radiofresh е готов да приеме още ведри последователи, а някои от тях ще бъдат показани и директно в разговора.

Както може да се очаква от двете водещи, едва ли в чата ще има забранени теми, но скуката, драмата и песимизмът ще са табу. Елена и Цвети са готови да дадат своите рецепти за свежо справяне със синдрома "имам време", да споделят къде биха отишли веднага след карантината, да покажат домовете си или откровено да разкрият какво ги вълнува в настоящия момент. Очаквайте и някои от най-популярните личности в България като гости в шоуто на живо!

Чатът в Instagram е още един от начините, по които водещите на радие "Fresh!" остават в много близка връзка със своите слушатели. По време на физическата изолация екипът на радиото води в ефир home office и продължава да изгражда стабилна и актуална програма.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.