Джеймс Камерън вербува режисьора на Real Steel

Pinterest LinkedIn +

Канадският филммейкър Шон Леви (Shawn Levy) ще режисира предстоящата 3D продукция на Джеймс Камерън (James Cameron) - Fantastic Voyage, чиято премиера е планирана за 2013 година. Филмографията на Леви включва предимно комедийни ленти като Just Married, Cheaper by the Dozen, The Pink Panther, Night at the Museum и Date Night, но новият му проект - Real Steel, чиито продуценти са Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) и Робърт Земекис (Robert Zemeckis), е в жанра на научно-фантастичния екшън.

Преди да направи окончателния си избор в качеството си на продуцент на лентата, Джеймс Камерън е провел предварителни разговори с режисьори от ранга на Пол Грийнграс, Дарън Аронофски, Тимур Бекмамбетов и Джонатан Мостоу.

Fantastic Voyage се явява римейк на номинирания за две награди Оскар едноименен филм от 1966 г. със Стивън Бойд и Ракел Уелч, чиято история следва експеримента на екип от учени, които се миниатюризират и чрез микроскопична подводница проникват в тялото на свой колега, за да спасят живота му.

Новият филм ще бъде реализиран почти изцяло чрез CG технология, която е част от създаването и на Real Steel.

Сподели.