Джей Джей Ейбрамс стартира снимките на Star Wars: Episode VII в началото на 2014 г.

Pinterest LinkedIn +

Покрай световния ден на Star Wars (Междузвездни войни) - 4 май - много фенове очакваха новини за предстоящия филм Star Wars: Episode VII.

Предоставяйки нова информация, един от продуцентите на филма - Брайън Бърк - разкри, че се очаква снимките на седма част от фантастичната поредица да започнат в началото на 2014 г.

"Вървим по график, като се надяваме снимачният процес да стартира през пролетта на 2014 г. Все още не сме съвсем сигурни къде ще снимаме, тъй като всичко зависи от сценария, от графика на актьорите и от много други фактори", сподели Бърк.

Междувременно стана ясно, че една от вероятните локации за снимките е Шотландия, където бяха заснети два от най-хитовите блокбъстъри на 2012 г. - Skyfall (007 координати: Скайфол) и The Dark Knight Rises (Черният рицар: Възраждане).

Макар вече да се е заел с редактиране на първия сценарий на Star Wars: Episode VII, режисьорът Джей Джей Ейбрамс все още има ангажименти към новия си филм Star Trek Into Darkness (Стар Трек: Попадане в мрака), който тепърва предстои да дебютира в България.

Сподели.