Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс се пренасят в отвъдното в R.I.P.D.

Pinterest LinkedIn +

Джеф Бриджис (Jeff Bridges) ще замени Зак Галифианакис (Zack Galifianakis) в овакантената от него роля в следващата продукция на режисьора на RED и Flightplan - Робърт Швентке (Robert Schwentke). Отличеният с Оскар 61-годишен актьор и музикант ще партнира на Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds) в широкоекранната адаптация на един от комиксите на Питър Ленков - R.I.P.D., чиято премиера е насрочена за 2012 г.

Двамата са единствените членове на актьорския състав, обявени до момента. 34-годишният Рейнолдс, който е ангажиран със снимките на екшън трилъра на Даниел Еспиноза - Safe House, партнирайки си в него с Дензъл Уошингтън и Вера Фармига, ще се превъплъти в главния персонаж от R.I.P.D., чиито инициали са абревиатура на Rest In Peace Department.

Наскоро убит при изпълнение на служебния си дълг, полицай Ник Круз, или по-точно неговият дух, се присъединява към въпросната организация с амбицията да открие самоличността на своя убиец. Там обаче, се натъква на бившия гангстер Рой (Джеф Бриджис), който става негов партньор в преследването на най-различни демонични създания.

Кога точно ще започнат снимките на лентата не е ясно, а и е трудно да се предвиди поради натоварената програма на Рейнолдс, който е ангажиран с още две предстоящи продукции, което бе и основната причина за оттеглянето от проекта на Галифианакис. Джеф Бриджис се подготвя само за една друга кино продукция - The Seventh Son, както и за издаването на своя дебютен албум.

Сподели.