Джъстин Тимбърлейк крил половин година, че има втори син

Pinterest LinkedIn +

Американският певец Джъстин Тимбърлейк потвърди, че той и съпругата му Джесика Бийл са станали родители за втори път през юли миналата година. Новината разпространи "Daily Mail", като се позова на телевизионно интервю, което изпълнителят е дал на Елън Дедженеръс.

Пред водещата 39-годишният музикант разказва, че са нарекли втория си син Финиъс. Освен това той споделя, че след раждането му е забравил какво е сън. "Той е готин и е толкова сладък. Много сме развълнувани и сме изключително щастливи и благодарни ", уточнява все пак Тимбърлейк. Името Финиъс произлиза от еврейското име Pinchas, което означава „оракул“, съобщават презокеански медии.

Вече почти година семейството се е изолирало в луксозния курорт Биг Скай в Монтана заради пандемията от коронавирус. За раждането на сина им беше съобщено преди месеци, но тогава звездите отказаха коментар по темата.

Джесика и Джъстин се ожениха през октомври 2012 г. след петгодишна връзки. През април 2015 г. се роди първото им дете Сайлъс Рандъл Тимбърлейк. Джесика Бийл е известна с участието си във филмите "Илюзионистът", "Тексаско клане" и "Зов за завръщане". Тимбърлейк пък е носител на няколко награди "Грами" и има и успешна актьорска кариера с ролите си в ленти като "Алфа дог", "Социалната мрежа", "Дилъри на времен" и др.

Сподели.