Джъстин Бийбър напусна Instagram след груб сблъсък със Селена Гомес

Pinterest LinkedIn +

След като потвърди връзката си със София Ричи в Instagram, Джъстин Бийбър прикани феновете си да спрат с подигравките в социалните мрежи към новата му приятелка, в противен случай ще направи профила си частен. И това най-накрая наистина се случи.

Бившата му любов Селена Гомес реши да се намеси, съветвайки Джъстин да остане верен на феновете си и написа коментар: "Ако не можеш да устоиш на нападките, тогава спри да споделяш снимки на гаджето си. Отношенията ви трябва да си останат само между вас. Не се гневи на почитателите си. Те те обичат."

Разбира се, Джъстин не й остана длъжен и написа: "Смешно е да видя хора, които ме използваха с цел привличане на внимание, а още се опитват да размахват пръст. Жалко."


Виртуалният разговор продължи с отговор на дамата: "Смешно е как тези, които изневеряваха множество пъти, размахват пръст на тези, които прощаваха и подкрепяха. Нищо чудно, че феновете са бесни. Тъжно."

С един от последните си коментари Джъстин споменава и Зейн Малик – бивш член на бандата One Direction, намеквайки, че той се е намесил във връзката им.

"Аз изневерих... Забравих за теб и Зейн?"


Сподели.