Джаред Лето e Жокера за корицата на Empire (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Вероятно не сте се съмнявали, че получавайки ролята на Жокера в лентата Suicide Squad, Джаред Лето ще я приеме просто като поредния образ в кариерата си. Е, ако е така, сте прави.

Сигурно сте чели и какви ли не истории за това, че Джаред е изпращал мъртви плъхове и куршуми на колегите си, но все пак е учудващо до каква степен носителят на "Оскар" се е хвърлил в задачата да изиграе Принца на престъпността в Готъм.

За последния брой на списание Empire Джаред от първо лице коментира как се е подготвил за ролята. Освен това в изданието може да видим и кадър от дългоочаквания проект на Дейвид Ейър.

"Определено имаше период на вглъбяване. Гмурнах се в дълбокото. Но това беше уникална възможност и не мога да си представя да направя нещата по различен начин. Беше забавно да играя тези психологични игри. Но в същото време беше много болезнено."


В образа на Жокера сме виждали и други холивудски звезди - Джак Никълсън в екранизацията на Тим Бъртън, както и Хийт Леджър, който почина преди The Dark Knight да излезе по кината през 2008 г.

"Винаги съм имал чувството, че Жокера може да е доста по-възрастен, отколкото хората си го представят. Това е нещо различно. Ако не разбиеш правилата, няма начин да намериш нов път. Мисля, че ще трябва да си почивам до края на живота си."


Сподели.