Джъд Лоу дебютира като Дъмбълдор в новия филм на Дж. К. Роулинг. Вижте трейлъра!

Pinterest LinkedIn +

Компанията "Warner Bros." пусна първия трейлър от филма "Фантастични животни" 2, част от вселената на Хари Потър, създадена от писателката Джоан Роулинг.

Лентата с оригинално заглавие "Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald" ни показва как Еди Редмейн отново влиза в образа на добре познатия ни Нют Скамандър. Джъд Лоу пък дебютира като младия магьосник Албус Дъмбълдор.

Трейлърът излиза в разгара на процеса срещу Джони Деп, обвинен в домашно насилие от бившата му съпруга Амбър Хърд. Това обаче не разколеба Дж. К. Роулинг, която е написала и сценария за филма, да включи актьора в лентата.

"Фантастични животни" 2 бележи петата изява на Йейтс в света на магьосничеството. Преди това той режисира последните четири филма в оригиналния франчайз от поредицата за Хари Потър, както и първата част на "Фантастични животни".

Филмът излиза по кината на 16 ноември 2018 г.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.