Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха

Pinterest LinkedIn +

Моделът Джиджи Хадид и певецът Зейн Малик се разделиха след двегодишна любовна връзка. Това съобщиха двамата в социалните мрежи.

"Джиджи и аз имахме невероятно смислена и забавна връзка, изпълнена с любов, и аз изпитвам огромно уважение и благоговение към нея като жена и приятел. Тя има невероятна душа", написа Малик. "Благодарен съм на всички наши фенове за уважението. Бихме искали тази новина да излезе първо от нас", допълни певецът.

Хадид също потвърди раздялата в Туитър.

"Изявленията при раздяла често изглеждат безлични, защото всъщност няма начин да се опишат всички неща, които двама души са преживели и чувстват. Винаги ще съм благодарна за любовта, времето и уроците, които аз и Малик споделихме. Не искам нищо друго, освен най-доброто за него, и ще продължа да го подкрепям като приятел, към когото изпитвам огромно уважение и любов", обяви манекенката.

Феновете заподозряха, че връзката им не върви добре, след като бившият член на групата "One Direction" публикува снимка в Инстаграм с надпис: "Когато животът ти хвърля лимони, хвани ги, за да не те ударят в лицето".

Последната папарашка снимка, документирала техните отношения, датира от януари, когато музикантът беше изловен да излиза дома на Хадид. Само преди няколко месеца пък двамата празнуваха втората годишнина на връзката си.

Сподели.