DJ Khaled поиска ръката на Nicki Minaj пред целия свят с пръстен за $500 000 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Американският звукозаписен продуцент, рапър и диджей Khaled bin Abdul Khaled, по-известен като DJ Khaled, призна пред целия свят, че е влюбен в Nicki Minaj и би искал екстравагантната хип-хоп звезда да стане негова законна съпруга.

37-годишният магнат официално поиска ръката на Minaj в телевизионен ефир по време на интервю пред MTV, като показа и годежния пръстен, който е купил за нея – внушително като размери и класа бижу с 10-каратов диамант, закупено от Rafaello & Co. срещу сумата от $500 000.

"Nicki MInaj, намирам се в MTV, ще бъда откровен с теб: Обичам те. Обичам те! Искам те! Искам да бъдеш моя", заявява Khaled, гледайки право в камерата на MTV News US.

"Ние с теб споделяме едни и същи "симптоми" - и двамата "страдаме" от успех", казва още в откровението си президентът на Def Jam South, който е основател и CEО на We the Best Music Group.

Той обяснява решението си да поиска ръката на Nicki по толкова публичен начин с прекалено натоварения й график, който в момента включва и работата й на снимачната площадка на лентата The Other Woman с Камерън Диас.

"Ще ти дам време, за да помислиш върху предложението ми, но знам, че трябва да съм тук днес, за да ти докажа, че съм сериозен и за да разбереш колко сериозно гледам на това. Ще се омъжиш ли за мен, Ники", отхвърля всякакви съмнения относно намеренията си Khaled, който си партнира с Nicki Minaj при заснемането на видеото към парчето Take It To The Head през 2012 г.

По негови думи именно тогава той е "хлътнал" по 30-годишната изпълнителка, родена в Тринидад и Тобаго, израснала в Ямайка и покорила световната сцена през 2010 г. с дебютния си албум Pink Friday, оглавил Billboard 200.

До момента Nicki MInaj не е отговорила нито публично, нито лично на предложението на DJ Khaled, въпреки че публикува видеото му в своя Twitter. Междувременно Rick Ross даде рамо на своя приятел, като се обърна към Nicki Minaj с думите: "Време е да сложиш това дупе в този скут", допълвайки, че стигне ли се до бракосъчетание, той най-вероятно ще влезе в ролята на длъжностно лице.


Сподели.