DJ First Rate от Morcheeba свири безплатно в София

Pinterest LinkedIn +

DJ First Rate от британската група Morcheeba ще открие безплатен "fusion" концерт на 27 септември пред НДК. По време на шоуто ще се изявят още музикантите Deep Zone Project и DJ Balthazar.

Водещ на предстоящото безплатно представление в столицата ще бъде популярният телевизионен водещ Ники Кънчев. Събитието ще обедини хаус, електро, техно, хип-хоп и дръм енд бейс звученето.

За първи път у нас ще бъде представен и танц във въздуха, изпълнен от трупата професионални алпинисти "Fusion Air Art", с ръководител Михайл Михайлов. В рамките на 10-минутно шоу, на височина от 35 метра алпинистите ще демонстрират различни акробатични фигури, а за светлинното шоу ще се погрижи сръбският артист Djordje Petrovic.

Англичанинът DJ First Rate от Morcheeba, известен също като Пол Брус (Paul Bruce), ще гостува в България за първи път и ще застане зад пулта за своя 60-минутен сет. Сред останалите участници в концерта са актьорът Владимир Карамазов, спортният журналист Крум Савов, певецът Дидо от D_2, както и "Мисис България 2004" Яна Маринова и водещата на шоуто "Господари на ефира" – Мария Игнатова.
Сподели.