Disney обяви плановете си до 2015 година

Pinterest LinkedIn +

Disney винаги ще бъде един от големите играчи в света на киното и именно затова всичките им продукции се следят постоянно за промени в актьорския състав, премиерни дати и други подробности.

Последните детайли около студиото са добавянето на няколко нови премиерни дати и предстоящи продукции към плановете му до 2015 г.

Филмът с най-висок интерес, който Disney официално обяви на Comic-Con: San Diego 2013 като The Avengers: Age of Ultron, ще направи своя дебют в киносалоните на 1 май 2015 г.

Лентата е продължение на мегаблокбъстъра The Avengers (Отмъстителите) и отново ще събере на екрана герои като Хълк, Железният човек, Черната вдовица и Тор, които ще се изправят срещу изключително интелигентния изкуствен интелект Ултрон, създаден от самите тях.

На 19 юни 2015 г. зрителите ще могат да видят новата оригинална анимация на Pixar - Inside Out. Филмът, който досега беше неозаглавен, ще е в 3D формат, а историята му ще представи случващото се в ума на всеки човек.

За добро или лошо, студиото е решило да се оттегли от екранизирането на филма Phineas and Furb, който досега присъстваше в плановете за 2014 г.

Сподели.