Discovery Channel с обновена визия и нова програмна схема от септември

Pinterest LinkedIn +

Discovery Channel стартира новия телевизионен сезон с обновена визия и нова програмна схема. Успоредно с тази промяна, Discovery Networks България обяви новите и още по-интригуващи премиери, очакващи зрителите тази есен.

"Discovery навлиза в новия сезон с амбициозна поредица от програми и освежена визия, която може да се види във всички графични елементи и автореклами на канала. Вярвам, че Discovery Channel, повече от всякога, ще представи на зрителите си в България уникален баланс от забавление и неподправено знание, по един смел и най-вече динамичен начин. Каналът е по-забавен, по-вълнуващ и дава много информация, за която да говорите с приятелите си", коментира Александра Тиганас, програмен директор за Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA.

"Исках да създам нещо наистина по-енергично и стилизирана цветова палитра, подобрени икони и заставки, които ни приближават до новата визия на марката Discovery в САЩ, която постигна голям успех и ние сме наистина доволни от резултатите", допълва Стивън Ройл, креативен директор на Discovery Networks CEEMEA.

Зрителите на Discovery Channel ще могат да гледат следните нови шоу програми:

Идиот в чужбина
от 1 септември, всеки четвъртък, от 22:00 часа

Това е най-сложната шега, прераснала в социален експеримент на телевизионния екран. Водещи са 3-ма комедианти, сред които и създателите на комедийния сериал "Офисът".

Възстановяването на Кота Нула
от 4 септември, всяка неделя, от 21:00 часа

"Възстановяването на Кота Нула" е хроника за историческата реконструкция на Световния търговски център. Тази история е продуцирана и разказана от холивудската легенда Стивън Спилбърг.

Оцеляване на предела (6 сезон)
от 6 септември, всеки вторник, от 22:00 часа

В новия 6-ти сезон на "Оцеляване на предела" зрителите ще могат да видят един още по-смел Беър Грилс. Той преминава през още повече предизвикателства и показва какво е да оцеляваш на предела на силите си.

От Любопитство
от 26 септември, всеки понеделник, от 22:00 часа,

Поредица от 12 епизода, разработена от творческия директор на Discovery Networks CEEMEA Стивън Ройл, която ще даде отговори на някои от вечните житейски въпроси като например "Можем ли да живеем вечно?", "Има ли паралелна вселена?" или "Каква е целта на оргазма?" . Всеки отделен епизод ще бъде представен от холивудска звезда като Морган Фриймън, Робин Уилямс, Маги Гиленхол, Мишел Родригез и много други.

Сподели.