Беър Грилз се завръща в Discovery Channel с нов сезон на Man Vs Wild

Pinterest LinkedIn +

Беър Грилз (Bear Grylls) се завръща в ефира на Discovery Channel с култовото си предаване "Оцеляване на предела", което през годините е преминало през имената Man Vs Wild, Ultimate Survival и Born Survivor: Bear Grylls.

Новият сезон ще се състои от шест едночасови епизода, които ще бъдат излъчени в ефира на Discovery Channel на територията на 217 страни от Европа, Средния Изток, Африка, Азия и Латинска Америка.

"Щастлив съм, че отново ще работя с Discovery – мястото, от което започна всичко", каза Беър Грилс и добави: "Man Vs Wild ме отведе до едни от най-суровите терени и новото предаване е логично и вълнуващо продължение на вече започнатото. Идеята е да покажем някои наистина невероятни истории и съответно да демонстрираме умения и знания как да оцелеем в природата".

Луис Силбървасър, завеждащ отдел съдържание и изпълнителен вицепрезидент DNI пък споделя, че от телевизията са радостни да посрещнат отново Грилз, който според тях е "истински феномен за този жанр предавания и една от водещите личности, които превърнаха този тип продукция в силата, която е днес".

Сподели.