3D филми на National Geographic Channel в програмата на 17-ия София Филм Фест

Pinterest LinkedIn +

За първи път и единствено в рамките на 17-ия София Филм Фест българската публика може да види юбилейната програма на National Geographic Channel, посветена на 125-годишнината от основаването на National Geographic Society.

В обновения Дом на киното документалният канал ще представи четири от най-успешните си заглавия в 3D – "Бялата мечка", "Извънземни от дъното – Огънят на сътворението", "Боен клуб - Азия" и "Сурикати". Каналът предоставя тази възможност на любителите на киното и документалистиката напълно безплатно.

Специален гост на фестивала е Адам Равеч, режисьор на филма "Бялата мечка", който ще се прожектира на 17 март, неделя, от 14:00 часа. Непосредствено след прожекцията зрителите ще имат възможност да разговарят с Адам Равеч, да научат факти от снимачния процес и да споделят с него усещането да общуват с дивите животни и непознатата реалност на Арктика.

17-ият София Филм Фест стартира на 1 март с предварителни прожекции в Дома на киното в София и ще приключи на 7 април, като официалният му край в столицата ще бъде поставен на 17 март. Допълнителна програма е предвидена за периода 18-24 март в София, Бургас и Пловдив.

Сподели.