Димитър Митовски: Пускаме два нови сериала, единият е нещо, което не сте виждали досега в България

Pinterest LinkedIn +

"Няма смисъл зрителите да са разочаровани от финала на 'Стъклен дом', защото през есента ще предложим нещо, което българската публика до момента не е виждала", това разкри продуцентът и създател на хитовия български сериал, Димитър Митовски.

Митовски и колегата му от Кaмера ООД и СИА, Димитър Гочев, гостуваха в сутрешния блок на bTV - "Тази сутрин", където обявиха, че скоро започват работа по две изцяло нови продукции.

"Да, говорим за нови сериали, които ще са насочени към младата аудитория. Единият ще бъде с елемент на мистерия, който ще внася напрежение и интрига, типичен драматичен продукт. Другият обаче ще е нещо, което досега не е правено в България. Смятам, че ще е адски изненадващ за широката публика", коментира Димитър Митовски.

Той не скри, че има голямо желание да работи отново с каста на "Стъклен дом", като ще привлече голяма част от актьорите в него и за предстоящите си проекти.

"Действително смятаме да заложим на познатите лица. Причината е не само, че вече са добре познати, но и защото са добре подготвени в това отношение. За да умееш да снимаш бързо сериал и да влизаш в сроковете, е за предпочитане да работиш с хора, които вече са свикнали с подобен тип работа. Обратният случай може да е много опасен", каза от своя страна Димитър Гочев.

За финал, двамата продуценти се обединиха около мнението, че в България вече се правят силни ТВ продукции и като цяло отношението на звездите към малкия екран се е променило.

"В канали от типа на HBO има солидно присъствие на доказани, сериозни актьори. Надяваме се същото скоро да е факт и у нас", завършва Димитър Митовски.

Сподели.