Звездите на "Стъклен дом" се събраха на прощално парти за края на сериала! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

Екипът на популярния български сериал "Стъклен дом" се събра на прощално парти в столичен клуб, за да полее финалния сезон на сагата в родния телевизионен ефир.

По импровизирания червен килим минаха почти всички звезди, които гледахме в изминалите епизоди - изгрялите именно с участието си в тях Радина Кърджилова, Луиза Григорова и Бойко Кръстанов,  вече доказаните Асен Блатечки, Елена Петрова, Яна Маринова, Башар Рахал, доайенът в екипа Стефан Данаилов и много др.

Впечатление направи отсъствието на новоизгрелия секссимвол на малкия екран Калин Врачански, който се появи едва в края на партито заради ангажименти в театъра, но пък за сметка на това купонът бе уважен от американския посланик у нас Джеймс Уорлик, както и звездата от другия български сериал по bTV "Седем часа разлика" Калин Сърменов.

Тук може би е моментът да напомним, че "Стъклен дом" не само наложи нови лица на българската сцена, но и създаде нова любов - младите Явор Бахаров и Луиза Григорова се запознаха и влюбиха един в друг, именно по време на съвместните си изяви в сериала.

Сподели.