Дилър от "Под прикритие" - шеф на мафиотска банда в новия БГ филм "Отрова за мишки"

Pinterest LinkedIn +

Младият български актьор Бисер Маринов, който изигра епизодична роля на наркодилър в хитовия сериал на БНТ "Под прикритие", ще се превъплъти в шеф на мафиотска банда в най-новата БГ продукция "Отрова за мишки". Проектът е дебют в игралното кино на режисьора Константин Буров, оператор е Красимир Андонов, а продуцент - Андрей Алтъпармаков от "Булфилм".

В останалите главни роли също ще видим млади таланти, които тепърва ще се развиват на родната кино и театрална сцена – Иван Панайотов, когото познаваме като Димо от "Столичани в повече", Николай Йовин (и двамата са студенти на Ивайло Христов), Петър Генков и др.

Сюжетът на лентата "Отрова за мишки" се развива в трудово-възпитателно училище, като започва в края на социализма и продължава в прехода към демократичните промени. Тримата главни герои сформират банда, към която се присъединява и хванатият за кражба Пламен.

След навършване на пълнолетие, Гудата е изпратен в затвора, но веднага след освобождаването си, събира отново старите си другари и всички заедно тръгват по престъпния път.

Във филма "Отрова за мишки" има и любовна интрига, като главната женска роля е поверена на студентката на проф. Пламен Марков - Лора Декова. Първите 10 дни от снимачния процес вече са реализирани в недостроен блок в Люлин 10, а следващите локации са на терени край София.

Сподели.