"Ню Бояна Филм" отличена като най-добра продуцентска кампания на Best Brand Awards 2011

Pinterest LinkedIn +

"Ню Бояна Филм" бяха отличени с престижната награда "Най-добра продуцентска компания за 2011 година". Това се случи на церемонията по раздаването на Best Brand Awards, състояла се на 19 октомври.

Както е известно, през годините "Ню Бояна Филм" успя да доведе в България множество холивудски и европейски звезди, в студията й са снимани номинирани за Оскар продукции като "Черната Далия" (The Black Dahlia), а не е за пренебрегване и фактът, че мегапродукцията "Конан Варварина" (Conan the Barbarian) бе реализирана изцяло от "Ню Бояна Филм".

В момента пък се заснема втората част на хитовия екшън The Expendables, в който участва елитът на Холивуд - Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Брус Уилис (Bruce Willis), Чък Норис (Chuck Norris) и други.

Един от последните броеве на престижното издание The Hollywood Reporter е посветен на Ави Лърнър, президент на "Ню Имидж/Милениум Филмс", към които се присъединява и "Ню Бояна Филм". Лърнър е на корицата на списанието заедно с Катрин Хейгл (Catherine Heigl) и Робърт де Ниро (Robert de Niro), а екипът го определя като "най-неочаквания филмов магнат" и добавя, че "сега всеки иска да работи с него".

Обобщава се и как Лърнър е поверил управлението на "Ню Бояна" на Дейвид Варод, като само за пет години двамата превръщат Кино центъра в модерно филмово студио.

Сподели.